Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Ο Δ. Μητσοτάκης & ο Π. Κατσιμάνης (ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ) στο Γυάλινο Μουσικό Θεατρο [18/10/2019]


Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Δύο από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς του ελληνικού ροκ των ΄90s, το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, σμίγουν ξανά στη σκηνή του Γυάλινου Up Stage, το Σάββατο 18 Οκτωβρίου, θυμίζοντας μας τραγούδια όπως τα "Τι τραγούδι να σου πω", "Βουτιά από ψηλά", "Δεν είμαι αυτός που θες", "Να ΄ρθω κι απόψε" και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια τους πλαισιωμένοι από πενταμελή πάντα.

ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ
Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 9315 600
Έναρξη: 22:00 

Δημήτρης Μητσοτάκης: Κιθάρες, τραγούδι
Παναγιώτης Κατσιμάνης: Κιθάρες, τραγούδι
Παντελής Πέτρου: Μπάσο
Νίκος Χριστόπουλος: Τύμπανα
Κυριάκος Πέτρου: Βιολί

Ένα μουσικό πρόγραμμά που εκτός από τα παλιότερα τραγούδια των δύο δημιουργών, περιέχει και νέα κομμάτια από την σημερινή συνεργασία τους, με πρώτο δείγμα το τραγούδι "Τα καλά παιδιά"...
Τα καλά παιδιά
Μουσική: Παναγιώτης Κατσιμάνης
Στίχοι: Δημήτρης Μητσοτάκης


Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί τόσο συνθετικά, με την κυκλοφορία νέων ψηφιακών single ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων.

Στην συναυλία συμμετέχει και ο Βασίλης Ράλλης, νέος μουσικός που έχει διακριθεί μέσα από τα τραγούδια του, που συνδυάζουν την παράδοση και τον ηλεκτρισμό με εντυπωσιακό τρόπο. Εκτός από τους Ενδελέχεια έχει συνεργαστεί με τον Ψαραντώνη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Βασίλη Σκουλά, τον Φίλιππο Πλιάτσικα και άλλους μουσικούς.

Παλιές επιτυχίες και νέες προτάσεις σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές με μια παρέα εκλεκτών μουσικών.

Τι τραγούδι να σου πω
Μουσική: Παναγιώτης Κατσιμάνης
Στίχοι: Δημήτρης Μητσοτάκης


Διαβάσετε στη σελίδα ένα σύντομο βιογραφικό του Δημήτρη Μητσοτάκη για να δείτε την "μετά-Ενδελέχεια" δημιουργική και αστείρευτη πορεία του και να κατεβάσετε δωρεάν δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια του!

https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου