Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο 28/11/15 ο Γιώργος Μιχαήλ & ο Δημήτρης Βαβλιάρας στην ΑΓΟΡΑ!


Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Μετά την εμφάνιση στην Θεσσαλονίκη (ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ), ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας θα εμφανιστούν "εντός έδρας" στην Κοζάνη! Μαζί τους ο Ζήσης Φτάκας στο Λαούτο, ο Φώτης Κακαβέλης στο Μπάσο και ο Στέλιος Μπούκος στα κρουστά.

Έναρξη στις 22:00 - Τηλέφωνο επικοινωνίας: 24610-34200
ΑΓΟΡΑ - Στοά Τσιμηνάκη - Κοζάνη

Μαύρη Τρύπα 13/11/15 - Φωτογραφία: Βασίλης Τομπάζης
Μπορείτε να δείτε παρακάτω ένα μικρό απόσπασμα από την εμφάνιση στην Μαύρη τρύπα! Δυστυχώς ο Μιχαήλ δεν έπαιξε μπουζούκι... Υπομονή, θα έρθει κι αυτή η στιγμή!!! Για την ώρα απολαύστε τραγούδια και ιστορίες από τους δυο Κοζανίτες τραγουδοποιούς...Στη Μαύρη τρύπα είχαμε μια "διαπραγμάτευση" μεταξύ του Μιχαήλ και του Βαβλιάρα για το πότε θα είναι έτοιμος ο καινούριος δίσκος! Το παζάρι ξεκίνησε από τις πέντε - δέκα μέρες και έφτασε μέχρι τις εικοσιπέντε... Το σίγουρο είναι ότι ο δίσκος θα βγει σύντομα και μικρή σημασία έχει αν θα είναι σε δέκα, είκοσι ή τριάντα μέρες!!! Έχουν περάσει περίπου 13 χρόνια από τον θρυλικό πλέον δίσκο "Της γης ο μουσαφίρης" και νομίζω θα αντέξουμε λίγο ακόμα μέχρι να ακούσουμε τα καινούρια τραγούδια...
Στον πρώτο, ακυκλοφόρητο  δίσκο του Δημήτρη Βαβλιάρα ο Μιχαήλ έχει τραγουδήσει τρία τραγούδια! Φυσικά ολόκληρος ο δίσκος (Κοίτα μακριά) είναι στη σελίδα ελεύθερος για κατέβασμα από το 2008. Στη σελίδα θα βρείτε και τον θρυλικό πλέον δίσκο του Μιχαήλ "Της γης ο μουσαφίρης", όπως επίσης και τέσσερα "σκόρπια" (εκτός του δίσκου) τραγούδια του!


http://tragoudopoios.gr/
https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου