Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ (13/11/15): Γιώργος Μιχαήλ - Δημήτρης Βαβλιάρας & Αργύρης Λούλατζης


Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Η πρώτη χειμερινή εμφάνιση για τους δυο Κοζανίτες Τραγουδοποιούς!!! Στη Θεσσαλονίκη, στο κέντρο της πόλης, στην ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ!!! Έχουν πλέον ολοκληρωθεί οι ηχογραφήσεις για τον δίσκο που ετοιμάζουν και πιστεύω ότι την Παρασκευή θα ακούσουμε ζωντανά και καινούρια τραγούδια...


Η επανεμφάνιση του Γιώργου Μιχαήλ στα πάλκα είναι πλέον γεγονός. Ένα από τα όνειρα - επιθυμίες που γίνονται πραγματικότητα! Μετά από δέκα χρόνια συνειδητής απουσίας επέστρεψε δυναμικά, με συναυλίες όλο τον προηγούμενο χειμώνα και σύντομα θα ακούσουμε και καινούρια τραγούδια. Όπως έχω γράψει και σε προηγούμενες αναρτήσεις, αυτό που θέλουμε τώρα είναι να δούμε τον Γιώργο να ξαναπαίζει μπουζούκι!!! Οι "πληροφορίες" από την Κοζάνη λένε ότι στις ηχογραφήσεις του καινούριου δίσκου έχει παίξει μπουζούκι σε κάποια κομμάτια. Το ένστικτό μου, μου λέει, ότι ίσως αυτήν την Παρασκευή στη ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ θα ακούσουμε ξανά τον Μιχαήλ να παίζει μπουζούκι!!!

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ - Βαΐου 5, Λαδάδικα
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310-510081
Ώρα προσέλευσής: 21:00 - Έναρξη: 22:00

Δείτε παρακάτω την αφίσα και δυο video από τις περσινές εμφανίσεις στην Αθήνα...



Χειμώνας
Στίχοι - μουσική: Δημήτρης Βαβλιάρας



Ο άνθρωπος κι ο θάνατος
Στίχοι - μουσική: Γιώργος Μιχαήλ



Στον πρώτο, ακυκλοφόρητο  δίσκο του Δημήτρη Βαβλιάρα ο Μιχαήλ έχει τραγουδήσει τρία τραγούδια! Φυσικά ολόκληρος ο δίσκος (Κοίτα μακριά) είναι στη σελίδα ελεύθερος για κατέβασμα από το 2008. Στη σελίδα θα βρείτε και τον θρυλικό πλέον δίσκο του Μιχαήλ "Της γης ο μουσαφίρης", όπως επίσης και τέσσερα "σκόρπια" (εκτός του δίσκου) τραγούδια του!

http://tragoudopoios.gr/
https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου