Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Θεόφιλος Ματθαίου - Χρέος (Δίσκος)

Άλλο ένα τραγούδι...

Άλλος ένας δίσκος μπήκε στη σελίδα!!!
Ένας ακόμα τραγουδοποιός ήρθε στην παρέα μας!!!

Ο δίσκος κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2010. Δεν έγινε διανομή από κάποια δισκογραφική εταιρία, αλλά η Independet Side βοήθησε στην εκτύπωση και την παραγωγή. Σε όλα τα τραγούδια οι στίχοι και η μουσική είναι του Θεόφιλου Ματθαίου! Οι συντελεστές του δίσκου είναι αρκετοί και μπορείτε να του διαβάσετε αναλυτικά στα εξώφυλλα!

Πολλοί με έχουν ρωτήσει κατά καιρούς, πως βρίσκω τα τραγούδια και τους τραγουδοποιούς...

Άλλους τους βρίσκω εγώ, άλλοι με βρίσκουν μόνοι τους... Στην περίπτωση του Θεόφιλου ήταν καθαρά θέμα τύχης! Προς το τέλος του περασμένου Ιουλίου, έτυχε να κάθομαι στο διπλανό τραπέζι από τον Θεόφιλο, τη στιγμή που μιλούσε για μια εμφάνιση με κάποιον! Όταν έμεινε μόνος του, ρώτησα για το ρεπερτόριο που έχουν. Μεταξύ άλλων μου είπε: "...και δικές μας συνθέσεις."
Ε, η συνέχεια δεν θέλει και πολύ φαντασία!!! Του είπα για το Τραγουδοποιός.Gr... Την επόμενη εβδομάδα πήγα και τον άκουσα στο μαγαζί, με το οποίο συζητούσε λίγο νωρίτερα! Μου έδωσε το CD και από σήμερα είναι ελεύθερο για κατέβασμα στη σελίδα...

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε τα τραγούδια και τα εξώφυλλα!

* Πατώντας στον τίτλο κάθε τραγουδιού μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας!

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή δουλειά σε όλα τα τραγούδια τους, ο δίσκος παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Μπράβο τους! Νίκο ευχαριστούμε για την παρουσίαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "παρουσίαση" χωρίς παρουσίες σαν τη δικιά σου Μαρία, δεν θα είχε λόγο ύπαρξης... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή