Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στην Κοζάνη!


 Τετάρτη 03 Σεπτεμβρίου 2014

Η επιστροφή του Γιώργου Μιχαήλ στο πάλκο είναι γεγονός! Μαζί με τον Δημήτρη Βαβλιάρα! Είναι η τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες που οι δύο Κοζανίτες τραγουδοποιοί θα εμφανιστούν μαζί. Μπορείτε να διαβάσετε στις "Μικρές Ιστορίες Τραγουδιών" πως έγινε η πρώτη "μουσική" γνωριμία τους!  
 
 
Η εμφάνιση θα γίνει σε ανοιχτό χώρο, στην Πλατεία Γιολδάση 2. Επειδή στις προηγούμενες δύο εμφανίσεις τους, στην Κοζάνη και στη Βαρβάρα Χαλκιδικής έβρεχε καταρρακτωδώς, έχω έναν "μικρό" φόβο... Ευτυχώς, όμως, το μαγαζί διαθέτει και κλειστό χώρο...


Από το 2008 που δημιουργήθηκε το Τραγουδοποιός.GR, πολλοί φίλοι περιμένανε να ξαναδούν τον Μιχαήλ. Όπως και άλλοι που τον είχαν γνωρίσει μόνο από τα τραγούδια του. Εύχομαι ολόψυχα στον Γιώργο και τον Δημήτρη να συνεχίσουν αυτό που άρχισαν και σύντομα να τους δούμε και σε άλλες πόλεις!!!

Το παραμύθι της αγάπης
Στίχοι- μουσική: Δημήτρης Βαβλιάρας
Τραγούδι: Γιώργος Μιχαήλ


Από τον πρώτο δίσκο του Βαβλιάρα, στον οποίο ο Μιχαήλ έχει τραγουδήσει τρία τραγούδια! Φυσικά ολόκληρος ο δίσκος (Κοίτα μακριά) είναι στη σελίδα ελεύθερος για κατέβασμα από το 2008.

Στη σελίδα θα βρείτε και τον θρυλικό πλέον δίσκο του Μιχαήλ "Της γης ο μουσαφίρης", όπως επίσης και τέσσερα "σκόρπια" (εκτός του δίσκου) τραγούδια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου