Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί - Δύο τραγούδια

Άλλο ένα τραγούδι...

Έχουμε δυο ακόμα τραγούδια στο Τραγουδοποιός.Gr! Είναι τα πρώτα για την καινούρια χρονιά! Αυτήν τη φορά τα τραγούδια, μας ήρθαν από την πόλη της Λάρισας. Πρόκειται για ένα σχετικά νέο συγκρότημα, το οποίο δημιουργήθηκε το 2011. Το όνομά τους είναι "Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί" και αποτελείται από οχτώ άτομα... Ναι, ναι πολύ καλά διαβάσατε... 8 και είναι οι παρακάτω:

Γιώργος Βαλιάκας - Φωνή, ακουστική κιθάρα
Στέλιος Βαλδούμας - Πλήκτρα, ακορντεόν
Κώστας Ζωιτός - Τρομπέτα
Γιώργος Κολτσίδας - Λαούτο
Νάνσυ Σιώμου - Τσέλο
Στέλιος Παπαδόντας - Κιθάρα ακουστική solo
Κώστας Γκουντής - Ντραμς
Δημήτρης Ζαχείλας - Μπάσο

Τα τραγούδια είναι από το cd με τίτλο "Στο αερόστατο" που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2013. Ο δίσκος δεν κυκλοφορεί από κάποια δισκογραφική εταιρία. Έχει πέντε τραγούδια, από τα οποία, τα δύο μπορείτε πλέον να τα κατεβάσετε από το Τραγουδοποιός.GR και είναι τα παρακάτω...

Ποιος φταίει
Στίχοι- Μουσική: Γιώργος Βαλιάκας
Καρδούλες
Στίχοι: Γιάννα Κατσίμπα
Μουσική: Γιώργος Βαλιάκας, Μανώλης Καμπούρης

Στο cd αυτό συμμετέχουν επίσης οι Γιώργος Δούσος (φλάουτο, κλαρινέτο), Βασίλης Νίκου (σαξόφωνο: alto, tenoro) και Μανώλης Καμπούρης (ηλεκτρική κιθάρα).


Από τον Σεπτέμβριο του 2011 μέχρι και σήμερα πραγματοποιούν εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Στην πρώτη δισκογραφική δουλειά του Γιώργου Βαλιάκα με τον τίτλο "ΜΩΒ είχαν συμμετοχή ο Αλέξανδρος Χατζής και ο Σταμάτης Μεσημέρης!

Πατήστε ΕΔΩ για να κατεβάσετε τα τραγούδια!

Υ.Γ.
Πάντα πίστευα ότι, ο αυτός που κάθεται στο διπλανό σκαμπό, σε ένα μπαρ, κάτι θα έχει να μου πει...
Μια τέτοια τυχαία συνάντηση με τον Γιώργο ήταν η αφορμή για να βρεθούν εδώ στο Τραγουδοποιός.GR ο Γιώργος Βαλιάκας και οι Ιδανικοί...

3 σχόλια:

  1. Το "Ποιός φταίει" σε κερδίζει με τις εμφανείς επιρροές του και το έντονα "πιασάρικο" με την καλή έννοια ρεφρέν. Δουλεμένη ενορχήστρωση και δομή, μιας και οι ποικίλες χροιές λόγω πληθώρας συμμετοχών το επιτρέπουν. :) Λίγο καλύτερο mastering θα με "έφτιαχνε" περισσότερο. Ήδη όμως το σιγομουρμουρίζω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις... οχτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο και για τα δυο και για ολη γενικως τη δουλεια... και για το γραφικο ακομα!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή