Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Σάβ.24/02/18 - Γ. Βαλιάκας & Ιδανικοί - Χ. Καραμπέρης Band στην Ανδρομέδα ! ! !


Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Μετά την κοινή τους εμφάνιση στη Λάρισα, τα δυο σχήματα συνεχίζουν μαζί και στα Τρίκαλα. Τα δύο ελληνόφωνα μουσικά συγκροτήματα, Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί και οι Χάρης Καραμπέρης band, θα εμφανιστούν στο μουσικό στέκι Ανδρομέδα, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου και ώρα 21:15. Είσοδος 5€

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί είναι ένα ελληνόφωνο μουσικό συγκρότημα 7 ατόμων με έδρα την πόλη της Λάρισας. Το συγκρότημα δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2011 και μέχρι σήμερα έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές σε όλη την Ελλάδα. Έχουν μοιραστεί την ίδια σκηνή με τους Χαίνηδες, το Σωκράτη Μάλαμα, το Δημήτρη Ζερβουδάκη, τους V.I.C , τους Κoza Mostra , την Ελεονόρα Ζουγανέλη τους Χειμερινούς κολυμβητές κ.α Τον Μάρτιο του 2013 κυκλοφόρησε το album τους με τίτλο "στο Αερόστατο", που περιέχει 5 τραγούδια σε μουσική του Γιώργου Βαλιάκα...

Αδέσποτος
Μουσική: Γ. Βαλιάκας & Μ. Καμπούρης
Στίχοι: Α. Καλογρής
 

Τον Ιουλίου του 2016 το συγκρότημα επιλέχθηκε ως μία από τις τρεις καλύτερες μπάντες της δράσης YourBand της ΕΡΤ στην οποία υπήρχαν περισσότερες από 200 συμμετοχές. Αυτό τον καιρό ετοιμάζουν το νέο τους album, την ηχογράφηση και παράγωγη του οποίου έχει αναλάβει η ΕΡΤ.
Στις ζωντανές τους εμφανίσεις μοιράζονται μαζί σας τραγούδια από το προσωπικό τους album με τίτλο «στο αερόστατο», διασκευές της ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής κ.α. Επίσης παρουσιάζουν νέο υλικό από το δίσκο που ετοιμάζουν αυτό τον καιρό.

Ούτε γάτα ούτε ζημιά
Στίχοι - μουσική: Γιώργος Βαλιάκας
Live 03/04/2015 - Έντεχνον


Τα μέλη του συγκροτήματος είναι τα εξής:
Γιώργος Βαλιάκας: φωνή, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα,
Στέλιος Βαλδούμας: ακορντεόν ,
Κώστας Γκουντής: ντραμς
Κώστας Ζωιτός: τρομπέτα ,
Θωμάς Καραβέντζας: ηλεκτρική κιθάρα,
Στέλιος Παπαδόντας: μπάσο,
Νίκος Φλώρος: πλήκτρα.
 


Χάρης Καραμπέρης - «Ο άλλος μου εαυτός»
Έτσι τιτλοφορείται μια σειρά εμφανίσεων του Χάρη Καραμπέρη και των αξιόλογων μουσικών που θα τον συνοδεύουν στο μουσικό του ταξίδι σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, από την Θεσσαλονίκη ως την Αθήνα και σε διάφορες άλλες πόλεις.
Θα ακουστούν τραγούδια από την έντεχνη και ροκ ελληνική σκηνή, με ηλεκτρικό ήχο, που έχουν συνθέσει ή ερμηνεύσει σημαντικές μορφές, όπως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Παύλος Σιδηρόπουλος, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, αλλά και από την νέα γενιά δημιουργών, όπως ο Βαλάντης Σωτηρίου, ο Βασίλης Αναγνώστου και ο Αλέξανδρος Μπελλές. Δίπλα σε αυτές τις σπουδαίες μουσικές, ο Χάρης Καραμπέρης θα ερμηνεύσει και τραγούδια που του έχουν εμπιστευθεί διάφοροι δημιουργοί, όπως τα «όταν οι ποιητές σιωπούν», «κύκλωμα κλειστό», «άτακτη αγία» και φυσικά «ο άλλος μου εαυτός».

Ο άλλος εαυτός
Μουσική: Χρυσοβαλάντης Σωτηρίου
Στίχοι: Νικόλας Δότσιος
Τραγούδι: Χάρης Καραμπέρης

Συνοδοιπόροι του σε αυτήν την μουσική διαδρομή είναι οι μουσικοί: Δημήτρης Λατσάρας (ηλεκτρικό κόντρα μπάσο), Βασίλης Σαμαράς (ηλεκτρική κιθάρα), Ερνέστο Λούκας (ηλεκτρική κιθάρα, Στέλιος Βαλδούμας (πλήκτρα) και Στέργιος Χάτος (ντραμς).
Ο Χάρης Καραμπέρης δεν δηλώνει επαγγελματίας τραγουδιστής, αν και έχει τραγουδήσει από τον Οκτώβρη του 2010, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην μουσική σκηνή του art café Suita, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα και Λάρισα σε διάφορες μουσικές σκηνές και φεστιβάλ, ενώ παράλληλα σπουδάζει βυζαντινή μουσική. Είναι μέλος του μουσικού σχήματος «Χοές Νηφάλιες» και θεωρεί μια από τις κορυφαίες του στιγμές την συμμετοχή του ως τραγουδιστής με το τραγούδι των Βαλάντη Σωτηρίου/Νικόλα Δότσιου «το αλμυρό βοτάνι» στους τρίτους αγώνες δημιουργίας ελληνικού τραγουδιού, στην στέγη γραμμάτων και τεχνών του ιδρύματος Ωνάση, τον Δεκέμβριο του 2013. Τραγούδια που του έχουν εμπιστευτεί διάφοροι δημιουργοί, αλλά και διάφορες εμφανίσεις του, υπάρχουν στο Youtube...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου