Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Παρασκευή 19/05/17 - Ο Δ. Μητσοτάκης & Π. Κατσιμάνης Live στο ΙΛΙΟΝ PLUS ! ! !


Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και ο Παναγιώτης Κατσιμάνης ξανά μαζί στη σκηνή μετά από 16 χρόνια! Το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του συγκροτήματος (Τι τραγούδι να σου πω, Βουτιά από ψηλά, Δεν είμαι αυτός που θες, Να 'ρθω κι απόψε) και πολλά ακόμα αγαπημένα κομμάτια, ζωντανά, ξανά, στη σκηνή με πενταμελή ορχήστρα και εκλεκτούς καλεσμένους σε μια μουσική παράσταση με τίτλο “Τι τραγούδι να σου πω”. Ένα μουσικό πρόγραμμα που εκτός από τα παλιότερα τραγούδια των δύο δημιουργών, περιέχει και νέα κομμάτια από την τωρινή συνεργασία τους που αυτή την περίοδο μας χαρίζει τραγούδια με τη μορφή ψηφιακών σινγκλ.

Τι τραγούδι να σου πω
Στίχοι: Δημήτρης Μητσοτάκης
Μουσική: Παναγιώτης Κατσιμάνης
Δίσκος: Στα σύνορα της μέρας (2001)

Αξεπέραστο τραγούδι, από αυτά που γράφονται σπάνια... Είναι μεγάλη χαρά, που οι δυο δημιουργοί γράφουν και πάλι καινούρια τραγούδια! Ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα "Από σένα κρατιέμαι" και "Ρίξε με στην αγάπη" και σύντομα αναμένονται κι άλλα...

Από σένα κρατιέμαι
Μουσική: Παναγιώτης Κατσιμάνης
Στίχοι Δημήτρης Μητσοτάκης

Η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί τόσο συνθετικά, με την ανάρτηση τραγουδιών στο διαδίκτυο ανά τακτικά χρονικά διαστήματα, όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων. Παλιές επιτυχίες και νέες σε ένα εκρηκτικό πρόγραμμα που συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές με μια ορχήστρα εκλεκτών νέων μουσικών. Εκτός από τον Δημήτρη Μητσοτάκη και τον Παναγιώτη Κατσιμάνη (τραγούδι, κιθάρες), συμμετέχουν ο Παντελής Πέτρου (μπάσο, πλήκτρα), ο Κυριάκος Πέτρου (βιολί) και ο Νίκος Χριστόπουλος (τύμπανα).



Ίλιον Plus
Πατησίων & Κορδιγκτώνος 17
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210-8824383
Έναρξή 22:00 - Είσοδός 10,00 €

Ρίξε με στην αγάπη
Μουσική: Παναγιώτης Κατσιμάνης
Στίχοι Δημήτρης Μητσοτάκης
 

Μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα ένα σύντομο βιογραφικό για να δείτε την "μετά-Ενδελέχεια" δημιουργική και αστείρευτη πορεία του Δημήτρη Μητσοτάκη και να κατεβάσετε δωρεάν δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου