Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017

Σάββατο 14/01/17 ο Δημήτρης Μητσοτάκης στο Μακάρι ! ! !


Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Ο στιχουργός, συνθέτης και συγγραφέας Δημήτρης Μητσοτάκης ευρύτερα γνωστός από το συγκρότημα «Ενδελέχεια», που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του '90, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 22ετή δημιουργική του πορεία που απαριθμεί 12 δισκογραφικά άλμπουμ και αρκετές ανεξάρτητες διαδικτυακές κυκλοφορίες.

Βουλιάζω
Στίχοι - μουσική: Δημήτρης ΜητσοτάκηςΤο "Βουλιάζω" είναι ένα από τα δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια του, που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το Τραγουδοποιός.GR. Λίγο πριν την εκπνοή του 2016, είχα την χαρά να τον δω ζωντανά στη Θεσσαλονίκη στο καφέ Έντεχνον. Μια βραδιά με τραγούδια, αλλά και λόγια - κείμενα του Δημήτρη Μητσοτάκη, ο οποίος εκτός από εξαιρετικός τραγουδοποιός είναι και ένας υπέροχος άνθρωπος. Στο "Μακάρι" οι εμφανίσεις είναι πάντα σκέτες, δηλαδή χωρίς ρεύμα, γι αυτό πιστεύω ότι όποιος βρεθεί εκεί θα απολαύσει κάτι μοναδικό...

ΜΑΚΑΡΙ
Ζ. Πηγής  125 - Κομνηνών
Νεάπολη, Εξάρχεια
Τηλέφωνο: 210-6458958
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 10,00 € με ποτό.
 Ένα μουσικό ταξίδι στο σύνολο της μουσικής του εργασίας με σταθμούς στα πιο γνωστά του και δημοφιλή τραγούδια. Με συνοδοιπόρο την μόνιμη πλέον συνεργάτη του και εξαιρετική μουσικό Αρετή Κοκκίνου μας προσκαλεί σε μια βραδιά γεμάτη από ροκ, και όχι μόνο, μελωδίες που εδώ και δυο δεκαετίες ντύνουν τους ξεχωριστούς, άλλοτε λυρικούς και άλλοτε εμπρηστικούς του στίχους. Το πρόγραμμα συμπληρώνουν αγαπημένες διασκευές από το ευρύτερο φάσμα του ελληνικού τραγουδιού.
Δημήτρης Μητσοτάκης (τραγούδι, κιθάρα)
Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα, μαντολίνο, φωνητικά)

Θεσσαλονίκη - Έντεχνον - 29/12/16
Φαλοκρατικό
Στίχοι - μουσική: Δημήτρης ΜητσοτάκηςΜπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα ένα σύντομο βιογραφικό για να δείτε την "μετά-Ενδελέχεια" δημιουργική και αστείρευτη πορεία του Δημήτρη και να κατεβάσετε δωρεάν δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια του!

https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου