Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Δημήτρης Μητσοτάκης - Δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια ! ! !

Άλλο ένα τραγούδι...

...είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι!!!

Άλλος ένα τραγουδοποιός μπήκε στην παρέα μας, ο Δημήτρης Μητσοτάκης! Σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς (ιδιαίτερα οι ροκάδες) θα τον γνωρίζετε. Είναι ένας από  τους δημιουργούς του συγκροτήματος ΕΝΔΕΛΕΧΕΙΑ (1994 - 2009), με το οποίο έχει κυκλοφορήσει εννιά δίσκους! Μετά τη διάλυση των Ενδελέχεια ο Δημήτρης συνέχισε να δημιουργεί. Κυκλοφόρησε τρεις προσωπικούς δίσκους και έγραψε τρία λογοτεχνικά βιβλία...

Εδώ στο Τραγουδοποιός.GR μπορείτε από σήμερα να κατεβάσετε δωρεάν δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια σε στίχους και μουσική του Δημήτρη Μητσοτάκη:

1) Βουλιάζω
Τραγούδι: Δημήτρης Μητσοτάκης & Γρηγόρης Κλιούμης
2) Φαλλοκρατικό
Τραγούδι: Γρηγόρης Κλιούμης, Σπύρος Γραμμένος,
Πάνος Φραγκιαδάκης, Δημήτρης Μητσοτάκης

Δείτε παρακάτω σε video το ένα από τα τραγούδια...

Βουλιάζω(Ιούνιος 2016)
Στίχοι - Μουσική: Δημήτρης Μητσοτάκης

Τον Δημήτρη τον γνώρισα δισκογραφικά σχετικά αργά, λίγο μετά το 2000. Βλέπεις, δεν ήμουν ποτέ ο κλασικός ροκάς, με κέρδισε από πολύ νωρίς ο Βαμβακάρης! Ήταν η εποχή που μπορούσαμε πλέον να κατεβάζουμε mp3 με ρυθμούς τρελούς! Με είχε πιάσει μια μανία (όπως ίσως και πολλούς από εσάς) και κατέβαζα ολόκληρες δισκογραφίες από όλα τα είδη μουσικής. Έτσι βρέθηκε στον σκληρό δίσκο και η δισκογραφία των Ενδελέχεια. Ήταν από τα λίγα ροκ συγκροτήματα, ίσως το μόνο, που άκουσα (και συνεχίζω να ακούω) όλους τους δίσκους τους. Το 2006 ακούγοντας το "Τι τραγούδι να σου πω" ξεχώρισα τον Δημήτρη, ο οποίος έχει γράψει τους στίχους! Πιστεύω ότι είναι μια από τις καλύτερες μπαλάντες όλων των εποχών. Με αυτό το τραγούδι είχε και την πρώτη του παρουσία στο Τραγουδοποιός.Gr ο Δημήτρης χωρίς να το ξέρει, τον Νοέμβριο του 2012 στα "Αγαπημένα στιχάκια"

Τι τραγούδι να σου πω
Μουσική: Παναγιώτης Κατσιμάνης
Στίχοι: Δημήτρης Μητσοτάκης


Πριν λίγο καιρό είχα την χαρά να γνωρίσω από κοντά τον Δημήτρη Μητσοτάκη, ο οποίος, εκτός από αστείρευτος δημιουργός είναι και εξαιρετικός άνθρωπος! Επίσης διαπίστωσα και την μεγάλη αγάπη που έχει για τα ρεμπέτικα. Έτσι, πρόσφατα δημιούργησε τους "Ρε καντίνι", με τους οποίους κάνουν αφιερώματα στο ρεμπέτικο... 

Οι Ρε καντίνι είναι: Δημήτρης Μητσοτάκης (τραγούδι, κιθάρα), Μαρώ Τσουράπα (τραγούδι), Θανάσης Γεωργάρας (μπουζούκι, τραγούδι) και η Αρετή Κοκκίνου (μαντολίνο).
Ρε καντίνι
Ακούστε και ένα ρεμπέτικο ζωντανά από πρόβα...

Ο Πασάς
Μουσική - στίχοι: Απόστολος Χατζηχρήστος

Τα δυο τραγούδια έχουν μπει στην σελίδα και μπορείτε να τα κατεβάστε δωρεάν (ΕΔΩ). Μπορείτε επίσης να διαβάσετε και ένα βιογραφικό.

Δημήτρη καλώς ήρθες στην παρέα του Τραγουδοποιός.GR
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην δημιουργική σου πορεία!!!

Καλή ακρόαση!!!



https://www.facebook.com/tragoudopoios

2 σχόλια:

  1. Αυτο που θα πω δεν περιμενα ποτε να το ξεστομισω...
    Πολυ ωραιος ο Μητσοτακης!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου Κάτια!!!
    Υπέροχος ο Μητσοτάκης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή