Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίτη 13/9/16 ο Γ. Μιχαήλ & ο Δ. Βαβλιάρας στον ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ!!!


Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Έτσι για να ξεκινήσει καλά η χρονιά... Επιστροφή του Γιώργου Μιχαήλ και του Δημήτρη Βαβλιάρα στη Θεσσαλονίκη! Σε έναν πραγματικά πολύ όμορφο χώρο που έχει διαμορφωθεί μέσα στον Μύλο. Ο "Κήπος του Μύλου" είναι κάτι που έλειπε από τη Θεσσαλονίκη πολλά χρόνια... Ένας καλοκαιρινός, συναυλιακός χώρος εντός της πόλης!!!


Κήπος του Μύλου 28-06-16
Ο Κήπος του Μύλου
Αγίου Γεωργίου 56 (περιοχή Σφαγεία)
Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: 7,00 €
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6980 859292

Εκτός από τα παλιά και αγαπημένα τους τραγούδια θα παρουσιάσουν και την καινούρια τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο ΑΤΕΡΜΟΝ. Ο δίσκος κυκλοφόρησε από την Soundcheck Productions,  η βοήθεια της οποίας ήταν καθοριστική ώστε να βγει αυτός ο υπέροχος δίσκος! Ακούστε παρακάτω ένα μικρό δείγμα...

Το δώρο
Στίχοι - μουσική: Γιώργος Μιχαήλ
Δίσκος: ΑΤΕΡΜΟΝ (2016)


Μαζί με τον Γιώργο Μιχαήλ και τον Δημήτρη Βαβλιάρα συμμετέχουν οι μουσικοί: Ζήσης Φτάκας (Λαούτο), Φώτης Κακαβέλης (Μπάσο), Στέλιος Μπούκος (Κρουστά) και ο Γιάννης Παπαστεργίου (Βιολί). 


Μπορείτε να διαβάσετε στις ΜΙΚΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΑΓΑΖΙΩΝ: Μια βραδιά στην Κοζάνη (Μιχαήλ - Βαβλιάρας - ΚαΦεΛαΦαμ). Είναι το κείμενο που έγραψα για την πρώτη ανεπίσημη εμφάνιση του Μιχαήλ, μετά από την δεκαετή απουσία του... (Κοζάνη 2 Απριλίου 2014)

Αν ήμουν διάβολος
Στίχοι -μουσική: Δημήτρης Βαβλιάρας
Τραγούδι: Γιώργος Μιχαήλ
Δίσκος: ΑΤΕΡΜΟΝ (2016)


Και για να μην "ξεχνάμε" και τα "παλιά", στον πρώτο, ακυκλοφόρητο  δίσκο του Δημήτρη Βαβλιάρα ο Μιχαήλ έχει τραγουδήσει τρία τραγούδια! Φυσικά ολόκληρος ο δίσκος (Κοίτα μακριά) είναι στη σελίδα ελεύθερος για κατέβασμα από το 2008. Στη σελίδα θα βρείτε και τον θρυλικό πλέον δίσκο του Μιχαήλ "Της γης ο μουσαφίρης"

http://tragoudopoios.gr/
https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου