Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Το Τραγουδοποιός.GR... στο Τορόντο!

Άστα τα τραγούδια, θα βρουν το δρόμο τους...

Όχι, όχι δεν έφυγα στο Τορόντο!
Εδώ είμαι, στη Θεσσαλονίκη!
Ούτε το Τραγουδοποιός.GR έφυγε... 
Που να πάει άλλωστε; Έτσι κι αλλιώς είναι παντού...
Διαδίκτυο!
Μαγεία!

Γράφω εγώ κάτι εδώ στην Θεσσαλονίκη και το διαβάζουν ταυτόχρονα στην Αργεντινή, στην Κρήτη, στην Γερμανία, στην Κοζάνη και ποιος ξέρει που αλλού επάνω στην πλανήτη!
Εδώ και λίγο καιρό άρχισε μια πολύ ωραία συνεργασία με ένα Ελληνικό blog στον Καναδά! Το όνομα του όπως φαίνεται και στην εικόνα είναι Toronto Greek Bloggers. Στο εξής θα δημοσιεύω εκεί κείμενα, ιστορίες και τραγούδια από το Τραγουδοποιός.GR! Τώρα θα σκεφτεί κανείς πως προέκυψε αυτή η συνεργασία... Θα το πιάσω το θέμα απ' την αρχή...

Όταν ξεκίνησα αυτό το blog τον Ιούνιο του 2012 δεν ήξερα τίποτα απολύτως για τα blog. Σιγά σιγά, ψάχνοντας και κοιτώντας άλλα blog, άρχισα να καταλαβαίνω στο περίπου τι συμβαίνει, ώσπου κάποια στιγμή κατά τύχη έπεσα πάνω στο Α! μπε μπα Blog.. το μπινελικοδρόμιο! Ο κάτοχος αυτού του ιστολογίου ο Νίκος Ράμμος ή ΑΑΤΟΝ με βοήθησε πολύ με τις αναρτήσεις του, σε τεχνικά θέματα για τη λειτουργία και δημιουργία ενός blog... Όταν άρχισα να διαβάζω διάφορα κείμενα του ενθουσιάστηκα! Παράλληλα για αρκετό καιρό σιγοτραγουδούσα: "Α μπε μπα μπλοκ, του κίθε μπλοκ, α μπε μπα μπλοκ, του κίθε μπλοκ, μπλικ μπλοκ" Είχα μπει πλεον στην blogόσφαιρα...
Νίκος Ράμμος

Ο Ιντερνετικός αυτός φίλος, ο ΑΑΤΟΝ είναι ένας από τους admin του Toronto Greek Bloggers. Κάπως έτσι λοιπόν προέκυψε "η παρουσία μου στο Τορόντο"

Το TGB είναι γενικού περιεχομένου και έχει ως βασικό του χαρακτηριστικό το χιούμορ και τη σάτιρα! Φυσικά έχει και πολλά θέματα που αφορούν την Ελληνική παροικία στο Τορόντο. Δείτε παρακάτω δυο από τα μηνύματα που βάζει συχνά ο Admin στην αρχική σελίδα του TGB.


Δείτε τις πρώτες αναρτήσεις που μπήκαν στο TGB...
- Είναι εργαλείο το λεμόνι μάγειρα
- Η κομπίνα - Διασκευή Νο 2
- Η μαγκούρα
- Μια απορία..;

Νικόλα, σε ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σου!
...και περιμένω να ακούσω κάποιο τραγούδι σου ηχογραφημένο!!!

2 σχόλια:

  1. Νικόλα μου, πρώτα πρώτα χρόνια (μας) πολλά για την ονομαστική εορτή. Η φιλία σου όλο αυτό το διάστημα που γνωριζόμαστε, έστω και διαδικτυακά, με τιμά.
    Ελπίζω να βρεθούμε σύντομα και στην Θεσσαλονίκη..
    Ότι αγαπάς και επιθυμείς σου εύχομαι.
    Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά και κάλα και σε σένα!
    Θα είναι μεγάλη μου χαρά, αν έρθεις Θεσσαλονίκη σίγουρα θα βρεθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή