Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Πνίγομαι (τραγούδι)

Άλλο ένα τραγούδι...


Τη μουσική έγραψε ο Κώστας Τρικάλης και τους στίχους η Κάτια Ρίσκα! Η δημιουργία του τραγουδιού είναι τον Δεκέμβριο του 2007. Τίτλος: "Πνίγομαι".


Δε θα πω κάτι άλλο για το τραγούδι, βάζω παρακάτω τα λόγια που μου έγραψε ο ίδιος ο Κώστας γι αυτό:

"Το τραγούδι μελοποιήθηκε χωρίς να το περιμένει η Κάτια. Μελοποίησα αν θυμάμαι γύρω στα 8 τραγούδια σε στίχους δικούς της χωρίς να το ξέρει, one and out :) Το "πνίγομαι" το είχα επιλέξει για έναν δίσκο που βάλαμε μπροστά να φτιάξουμε συνεργατικά με όλα τα μέλη του mastering. Ο τίτλος του δίσκου που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ήταν: "Από τύχη μένει μουσική". Στο συγκεκριμένο τραγούδι ο στίχος έβγαζε μια πίκρα αλλά και περηφάνια συνάμα! Ηχογραφήθηκε επίτηδες σε ψηλό τόνο, ντουμπλαρισμένο με δύο φωνές και κιθάρες τον Δεκέμβριο του 2007."

Θέλω να ευχαριστήσω τον Κώστα και την Κάτια για την παρουσία τους εδώ στο Τραγουδοποιός.GR, όχι μόνο σαν δημιουργούς που δίνουν τραγούδια τους, αλλά κυρίως για την συνεχή παρουσία τους, σαν ακροατές, σαν αναγνώστες, σαν φίλοι!

Πατήστε ΕΔΩ  για να τα κατεβάσετε το τραγούδι

Μπορείτε να δείτε το mastering.gr του Κώστα και
περισσότερους στίχους της Κάτιας στο Katia Lyrics.

2 σχόλια:

  1. Πραγματι ετσι εγινε.... χωρις να το περιμενω! Ηταν το 2006 (κι οχι το 2007) που ελαβα στο mail μου απο τον Κωστα γυρω στα 13 τραγουδια!!! .Ο ενθουσιασμος μου και η συγκινηση θα μου μεινουν αξεχαστα.. Απο τα πολυ αγαπημενα μου τραγουδια το "πνιγομαι" .και οχι τοσο για το στιχο του (ειμαι και ταπεινη!), οσο για την υπεροχη μουσικη του και επιπλεον, σημερα, για τις ομορφες αναμνησεις που μου ξυπνα καθε φορα το ακουσμα του!!!! Παντα θα αισθανομαι τυχερη που συναντησα στο δρομο μου τον Κωστα Τρικαλη - "getit"!!! Πολυ την χαρηκα αυτην την αναρτηση Nικο....να 'σαι καλα φιλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ταπεινή μου Κάτια και οι στίχοι είναι υπέροχοι και ο Κώστας έκανε τρομερή μελοποίηση και ηχογράφηση! Όταν νοιώθω να πνίγομαι το ακούω πέντε έξι φόρες στη σειρά... με βοηθάει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή