Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Νίκος Φραγκάκης - 5 Τραγούδια

Άλλο ένα τραγούδι...

Άλλος ένας δημιουργός μπαίνει στην παρέα μας! Λέω "παρέα μας", γιατί η ύπαρξη του Τραγουδοποιός.Gr είναι σαν μια μεγάλη παρέα που αποτελείτε από τους τραγουδοποιούς και τους ακροατές! Μπορεί ο δημιουργός και διαχειριστής να είμαι εγώ, αλλά χωρίς τους τραγουδοποιούς και κυρίως χωρίς όλους εσάς που παρακολουθείτε αυτήν την προσπάθεια δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης...

Πέντε τραγούδια σε στίχους και μουσική του Νίκου Φραγκάκη! Τα πρώτα δύο τα τραγουδάει ο ίδιος, το τρίτο μαζί με την Ανδριάνα Γουλιμή και τα δύο τελευταία η Ανδριάνα!

Ανδριάνα Γουλιμή & Νίκος Φραγκάκης
 1. Ο σωστός ο τραγουδοποιός (Κιάτο, Σεπτέμβριος 2012)
2. Πήδα (Κιάτο, Μάρτιος 2013)
3. Το στερέωμα (Αθήνα, Ιούλιος 2013)
4. Τα λόγια τα μικρά (Αθήνα, Ιούλιος 2013)
5. Δυο μάνες (Αθήνα, Ιούλιος 2013)


Ο Νίκος Φραγκάκης είναι αυτοδίδακτος, δεν έχει σπουδάσει κάτι σχετικό με τη μουσική. Ξεκίνησε να γράφει τραγούδια το 1997 κάνοντας τις πρώτες του ηχογραφήσεις σε ένα παλιό διπλό κασετόφωνο. Από το 2002 και μετά όλες οι ηχογραφήσεις του γίνονται πλέον σε υπολογιστή! Τα τραγούδια που θα ακούσετε είναι εξ ολοκλήρου γραμμένα από τον ίδιο! Από το 2007 και μετά άρχισε και ζωντανές εμφανίσεις, στην Αθήνα, στην Πάτμο και πρόσφατα στο Κιάτο και στην ευρύτερη περιοχή του Νομού Κορινθίας.

Τα τραγούδια είναι διαθέσιμα για κατέβασμα στη σελίδα!
Πατήστε ΕΔΩ για να τα κατεβάσετε...

Καλή ακρόαση, λοιπόν, και... δεν σας λέω ποιο από τα τραγούδια μπορεί να γίνει και "σήμα" για τη σελίδα... 

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας! Ένα Like: "Το Στερέωμα" η ενορχήστρωση και η φωνή της κα. Γουλιμή . Προσωπικά θεωρώ ότι είναι και το πιο δουλεμένο ενορχηστρωτικά τραγούδι από τα 5. (Ένα μπράβο και στον κ. Φραγκάκη που πειραματίζεται σε διάφορα ρυθμικά μοτίβα) Με εκτίμηση Γιώργος Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιώργο!
      Καλώς ήρθες στο Τραγουδοποιός.GR

      Διαγραφή