Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Φεβρουάριος 2013

Καλησπέρα! Καλό μήνα!
Τις τελευταίες μέρες μίλησα με κάποιους τραγουδοποιούς! Τρεις στον αριθμό για να ακριβολογώ.
Κάθε περίπτωση διαφορετική!
Τον έναν τον ήξερα από παλιά. Τους μίλησα για το Τραγουδοποιός.Gr και ρώτησα αν θα ήθελαν να βάλουν κάποια τραγούδια τους εδώ. Ήταν και οι τρεις αρνητικοί... Η πλάκα είναι ότι, ειδικά τους δύο από τους τρεις δεν τους ήξερα πιο πριν. Θέλησα να τους δώσω έναν τρόπο για ν' ακουστούν τα τραγούδια τους έστω και λίγο παραπέρα. Ο ένας μάλιστα με ρώτησε τι επισκεψιμότητα έχει η σελίδα. Σκέφτηκα αργότερα και μέρες μετά συνεχίζει να με προβληματίζει ένα ερώτημα:
- Ένας δημιουργός, καινούριος, χωρίς δισκογραφία, θα ήταν ευχαριστημένος αν άκουγαν τα τραγούδια του, πόσοι άνθρωποι την ημέρα;
Δεν ξέρω, ούτε μπορώ να απαντήσω. Το σκέφτομαι ακόμα...
Ο δε γνωστός μου, ήταν σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα... "Θέλω να το βγάλω κάπως πιο επίσημα", είπε! (Υπ' όψιν, του είπα για ένα τραγούδι του, δεν ξέρω αν έχει γράψει και άλλα τραγούδια).
Λοιπόν, πάμε στα δικά μας, εδώ, τα "ανεπίσημα"...
Αυτόν τον μήνα είχαμε ένα τραγούδι. Το "Τραγούδια μου αχτένιστα" του Κώστα Τρικάλη! Από εμφανίσεις είχαμε τον blaky τις Τετάρτες στο Modigliani, όπου και συνεχίζει κάθε Τετάρτη! Οι Melo dB στο ΕΝΤΕΧΝΟΝ. Μπόρεσα και πήγα αυτή τη φορά! Παίξανε αρκετά καινούρια τραγούδια!!! Ο Πέτρος Μαυρόπουλος στο FIX-ART. Τέλος, βρήκα και εγώ την ΑΡΚΟΥΔΑ να παίζω μπουζούκι... Κάθε Σάββατο στις εννιά! 
...και για να μην ξεχνιόμαστε, αυτή η ανάρτηση είναι για τα στατιστικά του κάθε μήνα. Τα έβαλα και σε πίνακες αυτή τη φορά:

Για το blog Ιανουάριος Φεβρουάριος
Μοναδικοί επισκέπτες
(Unique Visitors)
175 155
Συνολικές επισκέψεις 468 347
Προβολές σελίδων 1455 1131


Για τη σελίδα Ιανουάριος Φεβρουάριος
Μοναδικοί επισκέπτες
(Unique Visitors)
278 265
Συνολικές επισκέψεις 697 601
Προβολές σελίδων 1553 1.450

Υ.Γ.
Παραλίγο να το ξεχάσω, όσοι δεν το είδατε,
κυκλοφορεί ελεύθερο ένα βίντεο για το "Η ξανθιά στην τιβί"

3 σχόλια:

  1. Καλή άνοιξη Νίκο.Μη πέφτεις στων δήθεν τη παγίδα, να κρατάς την ανάσα των "εραστών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη σε εκπληττει η αντιδραση του καλλιτεχνη. Καθενας εχει τη δικη του αποψη... Αλλωστε υπαρχει το you tube οπου καποιος που θελει δημοσιοτητα θα μπορουσε να ανεβασει το τραγουδια του απευθειας.
    Ομως ειναι και το αλλο, τοσα χρονια εχουμε μεγαλωσει με την ιδεα "κανω δισκο" και ειναι δυσκολο αυτο να φυγει ξαφνικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Σάκη!
    Δεν πέφτω σε καμιά "παγίδα" πλέον, σχετικά με αυτό το θέμα. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του!

    Καφετζή μου,
    έχεις απόλυτο δίκιο! Αυτή η "ιδέα" είναι σφηνωμένη μέσα στο μυαλό όλων (σχεδόν όλων)...
    Το youtube όμως, είναι κάτι άλλο από αυτό που κάνουν ο Παπαδάμου, ο Μαυρόπουλος, ο Μιχαήλ, ο Βαβλιάρας και όσοι άλλοι δίνουν τα τραγούδια τους δωρεάν.
    Σίγουρα είναι σεβαστή η άποψη κάθε δημιουργού, δεν το συζητάμε αυτό! Γενικα περιμένω να ακούσω "τα πάντα", αλλά από τον συγκεκριμένο που τον ξέρω χρόνια "ψιλοταρακουνήθηκα". Αν μου το έλεγε πριν κάποια χρόνια θα το καταλάβαινα, αλλά σήμέρα, που η δισκογραφία είναι εκεί που είναι...;

    ΑπάντησηΔιαγραφή