Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης & οι Ρε Καντίνι στο ΜΑΚΑΡΙ [Σαβ. 30/03/2019]


Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ο Δημήτρης Μητσοτάκης και οι «Ρε Καντίνι» σε μια ξεχωριστή ρεμπέτικη βραδιά, χωρίς μικρόφωνα, με ένα μουσικό πρόγραμμα βασισμένο στους ρεμπέτικους ήχους των πρώτων, αυθεντικών εκτελέσεων τραγουδιών των Μητσάκη, Χιώτη, Βαμβακάρη, Χατζηχρήστου, Τσιτσάνη, Καλδάρα, Παπαϊωάννου κ.α.

Μακάρι
Ζ. Πηγής 125, Νεάπολη, Αθήνα
Έναρξη 22:00 
Είσοδος: 10,00 € (με κρασί, μπύρα, ρακί)

Οι «Ρε Καντίνι» δημιουργήθηκαν το 2013 από τον συνθέτη, στιχουργό και συγγραφέα Δημήτρη Μητσοτάκη, γνωστό από την πορεία του με το συγκρότημα Ενδελέχεια, με σκοπό την παρουσίαση του ρεμπέτικου τραγουδιού στην αυθεντική μορφή, τόσο από άποψη φόρμας, όσο και περιεχομένου. Για μεγάλο χρονικό διάστημα παρουσίασαν ένα αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Βασίλη Τσιτσάνη καθώς και την παράσταση με τον εύγλωττο τίτλο "Ο έρως στο μεταπολεμικό ρεμπέτικο"
"Η ενασχόλησή μου με το ρεμπέτικο ξεκινά στα πρώτα μετεφηβικά μου χρόνια και διατηρείται ζωντανή μέχρι σήμερα, αφού η αγάπη μου για αυτά ουδέποτε ατόνησε. Όσο τα πράγματα στενεύουν τόσο ερχόμαστε πιο κοντά ο ένας με τον άλλο, κοιτάμε προς τα πίσω, και παίρνουμε δύναμη για να πάμε μπροστά. Εκεί γυρνώ κι εγώ, εκεί που ξεκίνησα και που νιώθω ασφαλής", εξομολογείται ο Δημήτρης Μητσοτάκης και μας καλεί να γλεντήσουμε με "τραγούδια της καρδιάς"....
 
Κόρη μάγισσα
[Απ. Χατζηχρήστος]
Δ. Μητσοτάκης & Ρε Καντίνι Live
 
 
Διαβάσετε στη σελίδα ένα σύντομο βιογραφικό του Δημήτρη Μητσοτάκη για να δείτε την "μετά-Ενδελέχεια" δημιουργική και αστείρευτη πορεία του και να κατεβάσετε δωρεάν δυο ακυκλοφόρητα τραγούδια του!

https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου