Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο Γιώργος Μιχαήλ και ο Δημήτρης Βαβλιάρας στην Αθήνα!


Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

 Οι δύο Κοζανίτες τραγουδοποιοί ταξιδεύουν στην Αθήνα, στο Holy Wood Stage! Ήρθε η στιγμή για όλους αυτούς, που από το 2008 (όταν ξεκίνησε το τραγουδοποιός.GR) ανακάλυψαν τα τραγούδια του Μιχαήλ, να τον ακούσουν ζωντανά!!! Είναι γεγονός, ότι μέχρι πριν λίγους μήνες κανείς δεν πίστευε ότι θα συμβεί...

"Ολική επαναφορά", έτσι θα μπορούσα να χαρακτηρίσω σήμερα την επιστροφή του Γιώργου Μιχαήλ στις ζωντανές εμφανίσεις! Σίγουρα δεν είναι "τυχαία" αυτή η επιστροφή, όπως δεν ήταν "τυχαία" και η δεκαετής απουσία του... Μετά από δέκα χρόνια, φέτος είδα τον Γιώργο τέσσερις φορές... Αρχικά στην Κοζάνη στο Κα-Φε-Λα-Φαμ, μετά στο Λακτάριους, πάλι στην Κοζάνη. Το καλοκαίρι στην Βαρβάρα Χαλκιδικής και πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, στο καφέ Έντεχνον....

Κα-Φε-Λα-Φαμ, Κοζάνη, 2/4/14

Από τις συζητήσεις που κάναμε με τον Μιχαήλ, αλλά και γνωρίζοντας στην Κοζάνη τους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους του, επιβεβαιώθηκαν κάποιες σκέψεις που με τριγύριζαν τα τελευταία δέκα χρόνια:
- Η δεκαετής απουσία του, ήταν ΑΠΟΛΥΤΑ συνειδητή.
- Η επιστροφή του στις εμφανίσεις, αυτήν την χρονική στιγμή είναι επίσης ΑΠΟΛΥΤΑ συνειδητή.
- Ο Γιώργος Μιχαήλ δεν σταμάτησε ποτέ να γράφει καινούρια τραγούδια! (Πώς θα μπορούσε άλλωστε, ο άνθρωπος που έγραψε τον δίσκο, "Της γης ο μουσαφίρης" να σταματήσει να δημιουργεί...)
...και είναι πάρα πολλά τα τραγούδια που έχει γράψει!!! Μαζί με τον Δημήτρη Βαβλιάρα ετοιμάζουν τώρα έναν καινούριο δίσκο, ο οποίος θα περιέχει τραγούδια και των δύο!
Ολική επαναφορά λοιπόν και με καινούρια τραγούδια!!!

Μπορείτε παρακάτω να δείτε την αφίσα και μερικά video από την πρόσφατη εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη στο καφέ Έντεχνον...

Ο άνθρωπος κι ο θάνατος
Στίχοι - μουσική: Γιώργος Μιχαήλ

Αυτό το video, το δημιούργησε ο φίλος, συνεργάτης, συνακροατής και συνταξιδιώτης του Τραγουδοποιός.GR, Βασίλης Τομάζης...

Το παρακάτω video το έκανα εγώ, από το υλικό (εικόνα και ήχο) που έγραψε ο Βασίλης...


Όσοι είστε στην Αθήνα δεν πρέπει να χάσετε αυτήν την συναυλία..



Στον πρώτο δίσκο του Βαβλιάρα, ο Μιχαήλ έχει τραγουδήσει τρία τραγούδια! Φυσικά ολόκληρος ο δίσκος (Κοίτα μακριά) είναι στη σελίδα ελεύθερος για κατέβασμα από το 2008.

Στη σελίδα θα βρείτε και τον θρυλικό πλέον δίσκο του Μιχαήλ "Της γης ο μουσαφίρης", όπως επίσης και τέσσερα "σκόρπια" (εκτός του δίσκου) τραγούδια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου