Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Γράψτε τα τραγούδια σε CD... (Νοέμβριος 2013)

Τον τελευταίο καιρό άρχισα να γράφω κάποια CD με τραγούδια! Όχι με mp3, αλλά CD ήχου!
Όπως λέει και η γνωστή φράση: "Για θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι". Εγώ μεγάλωσα γράφοντας κασέτες! Κάθε κασέτα ήταν και μια ιστορία! Είχε αρχή, μέση και τέλος. Μέσα στα χρόνια περάσαμε από τα CD στα mp3 και κάποια στιγμή καταλήξαμε (και εγώ φυσικά το ίδιο έκανα) να ακούμε μουσική μόνο από λίστες με mp3...

Την προηγούμενη εβδομάδα έκανα ένα cd με μπαλάντες από τα τραγούδια που υπάρχουν στο Τραγουδοποιός.GR! Το πήρα στο αμάξι και το έβαλα να παίζει. Είναι κάτι άλλο αυτό, μου άρεσε, είχε το δισκάκι λόγο ύπαρξης!!! Έχω δεκάδες cd με mp3. Το κάθε ένα από αυτά χωράει 150 με 160 τραγούδια. Κάποια από αυτά ίσως και να μην τα έχω ακούσει ποτέ ολόκληρα... Προτείνω λοιπόν ανεπιφύλακτα... γράψτε ένα cd με τραγούδια από τη σελίδα, κάντε μια επιλογή με αυτά που σας αρέσουν (σε κανέναν δεν αρέσουν όλα, αυτό είναι σίγουρο) και βάλτε το να παίξει, στο αμάξι, στην κουζίνα, στο σαλόνι, πάρτε το μαζί σας στο σπίτι κάποιου φίλου και ακούστε το παρέα...

Μιας και η πρώτη του μηνός είναι Κυριακή, δείτε κι ένα αυτοσχέδιο, ζωντανό βιντεάκι που έκανα για το ορχηστρικό "Κυριακή"

* * *

Ας έρθουμε και στον μήνα που πέρασε...
Τον Νοέμβριο είχαμε και καινούρια τραγούδια! Το "Πνίγομαι" σε μουσική του Κώστα Τρικάλη και στίχους της Κάτιας Ρίσκα και έναν καινούριο Τραγουδοποιό ,τον Νίκο Φραγκάκη (5 τραγούδια)!
Από συναυλίες - εμφανίσεις:
- Στις έξι Νοεμβρίου ο Νίκος Φραγκάκης με την Ανδριάνα Γουλιμή, η οποία τραγουδάει στα τρία από τα πέντε τραγούδια που μπήκαν στη σελίδα στο Caldo.
- Στις 10 Νοεμβρίου ο Πέτρος Μαυρόπουλος και οι Μελωδιστές στο ΠΛΑΤΩ.
- Στις 28 Νοεμβρίου ο Μπλάκυ στο CAFE JOY BAR.
- Τέλος με τους ΑΜΒΥΚΕΣ παίζουμε κάθε Παρασκευή στο ΛΕΜΟΝΙ. (Στο Μπαζαγιάζι σταματήσαμε λόγω "ψύχους", μέχρι την προηγούμενη Πέμπτη παίζαμε έξω. Μέσα το μαγαζί είναι πολύ μικρό και γι αυτό δώσαμε "ραντεβού" τον Μάρτιο!

Τον μήνα που πέρασε είχαμε άλλα δύο μέλη στο blog. Την Joan Petra η ο ποία έχει το blog με το όνομα "Ο πιο πιστός φίλος του σκύλου" και την Μελένια Ορφανουδάκη.

Τα στατιστικά του μήνα που πέρασε...

Για το blog Οκτώβριος Νοέμβριος
Μοναδικοί επισκέπτες
(Unique Visitors)
372 406
Συνολικές επισκέψεις 628 635
Προβολές σελίδων 1.172 1.654

Για τη σελίδα Οκτώβριος Νοέμβριος
Μοναδικοί επισκέπτες
(Unique Visitors)
273 334
Συνολικές επισκέψεις 317 416
Προβολές σελίδων 804 1.256


Το "Περάστε την πρώτη του μηνός" είναι η πρώτη ανάρτηση κάθε μήνα!
Περιλαμβάνει μια ανασκόπηση και τα στατιστικά του μήνα που πέρασε!
Εδώ σ' αυτήν την ανάρτηση μπορεί όποιος θέλει:
- Να κάνει ένα γενικό σχόλιο για τη σελίδα!
- Να εκφράσει μια απορία!
- Να κάνει μια ερώτηση!
- Να ανοίξει κάποιο θέμα για συζήτηση!
- Να πει μια απλή (αλλά τόσο σημαντική) καλημέρα!
...κάτι σαν ένα βήμα δημόσιου διαλόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου