Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Δεκέμβριος 2012

Καλή χρονιά !!! (λέμε, μπας και το πιστέψουμε και εμείς οι ίδιοι την στιγμή που το λέμε...). Ήρθε το νέο έτος 2013. Το blog πέρασε τους έξι μήνες ύπαρξης. Όπως είχα πει και στην αρχή, (Αντί προλόγου) δεν ξέρω πως και αν θα εξελιχθεί αυτό το blog. Στην αρχή ψάχνοντας για το τι άλλο θα μπορούσα να δημοσιεύω στο blog ξεκίνησα να δημοσιεύω κάθε πρώτη του μήνα κάποια στατιστικά για το blog και τη σελίδα. Στην πορεία όμως...
...δεν μου άρεσαν τα στατιστικά σκέτα. Σκέφτηκα να σταματήσω να τα γράφω. Τον προηγούμενο μήνα έγραψα και λίγα λόγια. Έτσι μου ήρθε η ιδέα, κάθε πρώτη του μηνός, αντί για σκέτα στατιστικά να γράφω και κάτι άλλο. Να είναι κάτι σαν μια συνάντηση μεταξύ μας. Ένα άτυπο "ραντεβού". Έδωσα και τίτλο (Ετικέτα) σ' αυτές τις αναρτήσεις: ΠΕΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ. Το βλέπετε άλλωστε και στη φωτογραφία από την ομώνυμη ταινία. Περάστε λοιπόν όσοι θέλετε την πρώτη του μηνός και γράψτε μια καλημέρα, ένα σχόλιο για ότι εσείς νομίζετε ότι θέλετε να πείτε. Κι αν δεν έχετε κάτι να πείτε, δεν πειράζει, ξέρω ότι είστε κάπου εδώ γύρω! Εξάλλου θα έρθει και η πρώτη του επόμενου μηνός!
Το μήνα που πέρασε προστέθηκαν 28 τραγούδια συνολικά. Ο δίσκος του Ισίδωρου, εφτά του Μπλάκυ, ένα του Μιχαήλ, ένα από τους Melo dB και η ξανθά στην τιβί (αυτό το τελευταίο δεν σας λέω ποιανού είναι).
Στα ζωντανά ήμουν άτυχος. Στα αδέλφια τάδε στον Ιανό πρόλαβα το τελευταίο μισό τραγούδι. Στους Melo dB ήμουν εσώκλειστος λόγο αρρώστιας, δυο μέρες. Ευτυχώς μπόρεσα και πήγα στους Μελωδιστές.
Α, να μην ξεχάσω...
Το blog αυτούς τους έξι μήνες και κάτι είχε 5.038 προβολές σελίδας. Τον Δεκέμβριο είχε 393 επισκέψεις. Τα μέλη γίνανε 36.
Εδώ θέλω να πω για αυτούς που γίνονται μέλη στο blog, αν θέλουν, ας στέλνουν και ένα e-mail να πουν ένα γεια! Διότι από το Google Friend Connect δεν μπορώ να τους στείλω ένα ευχαριστώ. Όσα έστειλα δεν πήγανε... δεν ξέρω γιατί...

Καλή χρόνια λοιπόν σε όλους!
...και εύχομαι να πραγματοποιήσετε έστω κάποια από αυτά που εσείς πραγματικά θέλετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου