Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Ραδιοκοσμολόγιο - Θεόφιλος Ματθαίου [Κάθε Τετάρτη (20:00) Εναλλακτικό ραδιόφωνο]

Ο Θεόφιλος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά τις εκπομπές στο Εναλλακτικό ραδιόφωνο. Κάθε Τετάρτη στις 20:00, ζωντανά από την Θεσσαλονίκη και για ολόκληρο τον κόσμο μέσω διαδικτύου (http://enallaktikoradio.com/). Θα ακούγονται μουσικές και τραγούδια από όλο το φάσμα της Ελληνικής δισκογραφίας, αλλά και του διεθνούς ρεπερτορίου.


Παράλληλα θα γίνονται αφιερώματα σε δημιουργούς και καλλιτέχνες, καθώς και ζωντανές συνεντεύξεις αξιόλογων ανθρώπων της πόλης. Τέλος, θα παρουσιάζονται απόψεις πάνω σε διάφορα κοινωνικοπολιτικά και πολιτιστικά θέματα, στις τέχνες και τα γράμματα. 

Όσοι παρακολουθείτε το Τραγουδοποιός.Gr γνωρίζετε τον Θεόφιλο από τους δύο δίσκους που υπάρχουν στην σελίδα. Σύντομα θα είναι ελεύθερος για κατέβασμα και ο τρίτος του δίσκος με τίτλο "Αυτοδίδακτη ζωή" Ακούστε παρακάτω ένα από τα καινούρια τραγούδια...

Καλάμι
Στίχοι - μουσική: Θεόφιλος Ματθαίου
 

Τους δύο πρώτους δίσκους μπορείτε να τους κατεβάσετε δωρεάν από το Τραγουδοποιός.GR  "Χρέος" (2010) και "Ανάσα." (2016). Διαβάστε επίσης ένα σύντομο βιογραφικό του Θεόφιλου Ματθαίου.

Προηγούμενες εκπομπές:
Ραδιοκοσμολόγιο #2 [03/10/2018]
Ραδιοκοσμολόγιο #1 [26/09/20148]

Από τις περσινές εκπομπές με καλεσμένο τον Γιώργο Ζήκα:
Κρουαζιέρα στον αέρα #18 [07/03/2018]


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου