Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Πέμπτη 17/12/15 ο Γ. Βαλιάκας & Ιδανικοί στην ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ! ! !


Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Βαλιάκας και Ιδανικοί επιστρέφουν στην Θεσσαλονίκη μετά από οχτώ μήνες. Αυτή τη φορά όμως, θα είναι ολόκληρο το σχήμα!!! Στην προηγούμενη εμφάνιση στο καφέ ΕΝΤΕΧΝΟΝ ήρθαν μόνο οι τέσσερις. Ήταν η πρώτη φορά που είχα δει τον Γιώργο Βαλιάκα να τραγουδάει ζωντανά... Ήταν ότι πιο αυθεντικό έχω δει τα τελευταία πολλά χρόνια... Θυμάμαι, όταν τελείωσε η βραδιά αναρωτιόμουν: "Μα καλά, αν ακούσαμε αυτό σήμερα, όταν παίζουν και οι εφτά, τι θα γίνει;" Ε, ήρθε επιτέλους η ώρα να τους ακούσουμε όλους μαζί!!!

ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ
Βάιου 5, πλατεία Μοριχώβου, Λαδάδικα
Έναρξη - 21:30
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310-510081 


Αμέσως μετά την εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη ακολουθούν άλλες δύο σε Λάρισα και Καρδίτσα. Δείτε το promo video για τον Δεκέμβριο...


Το επταμελές σχήμα από τη Λάρισα αποτελείται...
Γιώργος Βαλιάκας: Φωνή, ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα
Νίκος Φλώρος: Πλήκτρα
Κώστας Ζωιτός: Τρομπέτα
Στέλιος Βαλδούμας: Ακορντεόν
Ιάκωβος Παρασκευάς: Βιολί, σαξόφωνο.
Στέλιος Παπαδόντας: Μπάσο.
Κώστας Γκουντής: Ντραμς.
Φυσικά μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν από το Τραγουδοποιός.GR τον δίσκο τους με τίτλο "Στο αερόστατο". Στην συναυλία εκτός από τραγούδια της Ελληνικής ροκ μουσικής σκηνής, διασκευές σε ρεμπέτικα και παραδοσιακά, θα παρουσιάσουν και υλικό από τον καινούριο δίσκο που ετοιμάζουν!!! Απολαύστε τον Γιώργο Βαλιάκα παρακάτω σε ένα video από την εμφάνιση στο καφέ ΕΝΤΕΧΝΟΝ τον Απρίλιο που μας πέρασε..

Ούτε γάτα, ούτε ζημιά
Στίχοι - μουσική: Γιώργος Βαλιάκας




https://www.facebook.com/tragoudopoios

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου